Comments

Selamat Hari Raya 2014

image

Assalamualaikum, whoooaaa dah 4 bulan tk blog. Lama gila. Dah banyak kali cuba nak blog tapi keadaan mmg tk mengizinkan sbb kalau nk blog kena aman.

I just bought a new phone, bigger screen and faster processor, hope with this new phone I can blog more often

Laptop? memang tak boleh la, sbb bila on je byk la yg bergayut, lagipun sekarang laptop mmg dah selalu off sbb kalau boleh tak nak Ichiro and Kenji addicted to computer and gadget. Handphone quite easy nak sorokkan.

Ok insyallah will blog more. Banyak ni benda nk cerita, dh lama sgt tk blog, dari tk pandai jahit sampai dh pandai jahit hehe. Ok goodnight!

Selamat Hari Raya dari Mr & Mrs Imran sekeluarga

Related Posts with Thumbnails