Comments

Berminat nak ada kedai sendiri? & Liquid Chlorophyll Plus

Alhamdullillah, seterusnya nk update tentang bisnes Cosway saya. Ni mood tgh baik and tgh rajin nk update blog. Jarang-jarang dapat mood baek mcm ni, jadi kene cepat2 update blog :D

cosway product training for interview

My downline Sarah (wearing black tudung)

Ok, salah seorang downline saya sudah pon mempunyai pharmacist, dan insyaAllah cukup point boleh la dia dapat kedai. Doakan ok. Dan salah seorang downline saya pula, sedang berhempas pulas study utk menyediakan diri menghadapi temuduga bulan ini. Doakan dia lulus temuduga ok.

Yg bagusnya dgn sistem network Cosway ni kan (saya rasa saya belum pernah cerita lagi di blog ni secara detail mcm mana cara networking Cosway ni) , kita boleh ada buka cawangan kedai di bawah kita, tanpa perlu keluar modal dan tanpa perlu bersusah payah nk menguruskan cawangan tu, seperti franchise2 yg bukan Cosway.

Secara ringkas cara dia mcm ni, buat masa ni saya belum ada kedai kan? Tapi jika my downline dapat kedai dulu, kedai mereka itu adalah didalam rangkaian saya, dan dikira sbg kedai saya juga. Jadi akan ada percentage income yang saya akan dapat juga dari kedai2 di bawah saya. Dgn erti kata lain, jika saya nk buka cawangan kedai, saya tidak perlu keluar modal dan tidak perlu menguruskan kedai tersebut. Saya cuma perlu memberi tunjuk ajar dan latihan kepada store operator yg baru. Mudah bukan?

Jadi jika proses utk anda mendapatkan kedai sedikit lama, jgn bersedih sbb along the road pon you can earn a lot of income. Silap2, bila dh byk income from network, dah tk minat pula nk buka kedai :) Well, it’s up to you actually. Kalau ada kedai of course income lebih byk, tetapi kenalah uruskan kedai dgn baik. Kalau nk relak sket, bolehlah menjadi networker sahaja, tapi dinasihatkan janganlah goyang kaki sahaja bila income dh banyak, kita harus juga turun padang dan latih store operator di bawah kita. Lebih berkat. Insya Allah.

For me alhamdullilah, dah boleh start senyum lebar tengok cheque lepas ni, sbb dah start masuk 4 figures. Insya Allah juga, jika diizinkan Allah, saya akan menjadi salah seorang tenaga pengajar utk group (meaning saya akan ajar semua org tk kisah la org tu downline saya atau tidak, as long as diaorg mendaftar di bawah group yg sama) Saya akan mengajar tentang produk setiap hari Sabtu. Tetapi masih di dalam perancangan, nk kene tengok my performance juga masa mengajar nnt. Takut anak murid tk faham pula. Apa-apa pon semoga semua berjalan lancar hendaknya.

Sebelum melabuhkan tirai blog (heceeeee, mana tah tirainya?) , nak perkenalkan satu lagi produk Cosway kesukaan saya. Yg memang saya guna setiap hari! Nama produk ialah Liquid Chlorophyll Plus. Mula-mula nk beli minuman (ya, ia adalah sejenis minuman tapi bukan cordial yaaa) , punye la ngeri tgk warna hijau pekat. Bila nk minum takut ada rasa rumput atau rasa cam pegaga. Haha. Tapi alhamdullilah lepas minum tk rasa apa2 pon. Rasa cam air putih biasa. Ichiro pon dok minum air ni jugak. Dia pon tk tahu air ni air klorofil, sbb mmg tk ada rasa apa2. Sangat sesuai utk org yg tk makan sayur, mmg seharusnya ambil minuman ni.

RM38 sebotol, 500ml (pos RM8) . Boleh diminum setiap hari pada bila-bila masa. Kalau nk order boleh contact saya di sini http://www.mrmrsimran.com/contact-us/

Air klorofil ni bagus minum hari2, sbb dia menyejukkan badan dan menambah oksigen dalam badan. Sesiapa yg tk makan sayur langsung tu better minum air klorofil ni, utk ganti sayur-sayuran. Liquid Chlorophyll Plus ni diperbuat 100% dari daun Mulberry yg sangat sesuai utk org yg ada “auto-immune disorders”, sbb kalau produk klorofil yg guna “alfafa” , org yg ada “auto-immune disease” (lupus) tk boleh ambil. Selain itu klorofil bagus utk anti-oxidant, anemia, acne, bad breath dan lain-lain.

Liquid Chlorophyll Plus ni berkepekatan tinggi, titikkan beberapa titik pon dah sangat hijau, kalau ada buat open house , boleh la hidangkan air ni sebagai minuman yg sihat utk para tetamu. Boleh tambah perahan lemon utk sedap sket :)

Super concentrated! A tablespoon of Liquid Chlorophyll Plus equals…
35kg green grapes
3.85kg RAW Chinese cabbage
1.37kg RAW broccoli
276g RAW spinach
144g RAW kale
17½ servings of fresh wheatgrass juice

 

 

Related Posts with Thumbnails