Comments

Kisah Larut Malam & Masalah Perut Buncit?

Dah pukul 3 pagi ni. Saya menulis di dalam gelap dan kesejukkan disebabkan penghawa dingin. Anak2 dan suami berselubung enak di bawah selimut tebal masing2. Saya dah tertidur awal, seawal jam 9 sehingga 12 mlm. Jadi sekarang mata segar pula nk tidur. Nk buat kerja mcm ada beberapa masalah di website, yg menyebabkan saya tidak dapat meneruskan kerja.

Jadi saya ke sini utk menulis. Jarang2 saya tulis sesuatu terutama sekali mengenai keluarga atau perkara2 peribadi secara terperinci di blog ini. Dulu memang ya. Beli apa pon nk tunjuk kt sini. Pergi mana, makan apa…semua nk update di blog. Long gone are the days, entry2 seperti itu dah tk berapa nk sesuai dgn saya kot. Hehe. Sekali dua boleh lah, yg major lah, kalau setakat gi mega mall pon nk upload gambar bagai kt sini, mungkin dah tk berapa nk rajin, dan di usia yg dh lebih 30 ni, rasa lebih suka lay low sket :)

Sebenarnya 2-3 minggu ni ada bermacam2 perkara menghantui fikiran, walaupon ianya tidak la melibatkan saya , suami dan anak2 secara serius, namun ianya melibatkan keluarga dan orang-orang yg saya sayang. Jadi emosi dan mental ni agak terganggu sedikit. Diperbanyakkan doa, semoga dapatlah semua org yg terlibat mengharungi satu lagi chapter kehidupan yg mencabar. Semoga dipermudahkan.

Perniagaan Cosway saya semakin steady, saya sudah pon layak utk mendapatkan kedai dan menjadi stockist, namun saya memilih utk mendapatkan lokasi yg betul2 mudah utk saya berulang alik ke kedai nnt. Jadi saya tidak kisah utk menunggu lama sedikit utk memulakan bisnes di kedai kerana takut terlalu gopoh nk berkedai, menyusahkan diri pula dikemudian hari. Sbb saya harus juga memikirkan faktor anak2 dan urusan menjaga dan menyiapkan anak ke sekolah. Saya kalau boleh tidak akan menghantar anak ke taska atau mana2 nursery kerana saya tidak percaya org lain boleh menjaga anak saya dgn baik (kecuali keluarga) Jadi saya tidak mahu terburu2 ingin memiliki kedai, sehingga urusan penjagaan anak2 terabai. Jadi buat masa ini, saya masih selesa menjual barang2 cosway secara online (kerana ramai juga yg tidak berkesempatan utk ke kedai dan lebih suka barang2 di hantar terus ke pejabat atau rumah masing2) , dan juga saya juga adalah networker Cosway yg aktif , jadi kalau ada sesiapa yg ingin memohon kedai hampir percuma Cosway, boleh hubungi saya ok. Saya boleh jelaskan cara2 dan modal yg diperlukan.

Ok, saya ni kalau menulis, kalau tk sentuh pasal bisnes memang tk sah. Hehe. Ok ni nk promote sket product slimming, tapi produk ni not really utk slimming, tapi dia sangat membantu mengatasi masalah perut buncit atau bloated. Pernah tak kadang-kadang kita rasa perut mcm sangat buncit, dan terasa sgt gemuk, wpun bahagian2 badan lain tk la begitu gemuk. Tapi tang perut ni rasa cam buncit sgt. Ha itu tanda ada mcm2 dalam perut tu yg tk flush out habis, kerak reputan, berak tk lawas dan mcm2 lagi. Jadi kalau makan produk ni benda2 dalam perut tu boleh dibersihkan dan secara tk langsung boleh kurangkan berat badan juga.

oriyen_d'tox trimm

30 Tablets, RM58 sebotol (pos RM6) . Boleh diambil setiap hari atau selang 1-2 hari sekali. Kalau nk order boleh contact saya di sini http://www.mrmrsimran.com/contact-us/

Jadi saya nk promote Dtox Trimm. Saya dah guna dan sangat sangat sangat suka produk ni. Kalau tk amik ni mmg rasa tk kempis perut huhu. Produk ni just ambil 2 biji sebelum tidur, nnt pagi esok bangun akan buang air besar. Tapi dia bukan cirit birit tau, just nice jer, buang air besar normal. Tapi lebih selesa sbb stool lebih senang keluar sbb lembut. Dan bila dh flush out semua dlm perut tu bersih2, perut rasa lebih ringan dan kempis. Best kan? Kalau tak ambil hari-hari pon tk ada masalah, sbb tkkan hari2 nk detox kan? So boleh selang 1-2 hari ambil sekali.

Dan satu lagi jangan risau, produk ni ada chop Halal dan sesuai utk Vegetarian. Diperbuat daripada sayuran dan buah-buahan yg ditapai. Tablet ni boleh dikunyah, tapi saya selalu telan je. Hehe.

Istimewa utk pembaca blog ni, saya jual harga retail ahli (sbb kalau bukan ahli, tk boleh beli ataupon boleh beli tapi harga adalah lebih mahal), tapi kalau nnt suka produk ni dan nk beli lagi, saya cadangkan masuk ahli sbb Cosway selalu ada promotion utk ahli, dan selalu time promotion harga mmg harga runtuh. Mcm 50% ataupon buy 2 free 1, or buy 4 free 3. Best kan? Tapi kalau nk cuba dulu boleh jer, saya jual harga ahli  RM58 dan pos RM6, so total RM64 sahaja!! Mari-mari beli.

p/s: utk pembaca2 blog, yg selalu check blog ni tapi jarang nk ada entry baru, jadi lebih mudah subscribe feed blog I ni dan add ke google reader. Cam tu senang everytime I update blog, you all boleh terus datang sini dan baca sbb yg feed tu I dh set kan utk di tk keluar full entry, so u guys tetap kene datang sini juga utk baca full entry , and this is my blog feed http://www.mrmrsimran.com/feed/

Related Posts with Thumbnails