Comments

"Almost" Free Pharmacy Store Business Briefing & Empress Food Processor

I went to Co***y business introduction briefing for the third time. Yes! third time and I think I can memorize half of the briefing already haha. Kalau datang kali keempat I rasa can hafal semua dah. Huhu.

This time around, briefing room kinda over-flooded, too many new prospect came to hear first hand of the great news, about the new concept of franchising. It’s a good thing sbb most of the prospects are Malay and I’m happy for them as by attending a business introduction briefing like this,  is consider a big thing already. Sebab ramai yang refuse to come and hear what we got to offer. That’s why I said, nk datang briefing tu sebenarnya bukan perkara mudah. But that’s ok lah, sbb in this biz , “u tak untung, i tk untung, u tk rugi, i pon tk rugi”. So definitely no pushing from my side. But I was kinda bit sad since I didn’t bring any prospect to attend the briefing tadi, I datang sorang je sebab plan asal sbb nk jumpa my upline, sbb she just opened her new shop in Seremban, so to support her I selalu la order barang2 Co***y yang mahal sket from her, barang2 yang biasa I just beli dari kedai Co***y yg dekat dgn rumah I jer.

cosway food processor

Jadinya I order Empress Food Processor for my sister, harga retail that machine is around RM300++ tapi guna points, alhamdullilah dapat la beli murah sket which is RM199 only. Tengok Ichiro sibuk nk enterframe, walhal tgh nk pergi school tu.

cosway empress food processor

Food processor ni boleh chopping, cutting and etc, macam2 blade ada, macam2 jenis potongan boleh buat. Yg ni guna electric so tk penat nk memusingkan blade tu. Sbb my sister buat bisnes sambal ikan bilis, so lepas ni bolehlah chop ikan bilis, potong bawang and cili semua guna alat ini. Harapnya la. Huhuh.

To those yg tk berapa follow blog I ni , then tiba2 baca entry ni mesti rasa pelik sket kan? Bisnes apa? Franchise? Free store? New concept?

Ok mcm ni lah, kalau you ada simpan niat nk buka kedai satu hari nnt kan, u nak tak kedai tu diberi kepada u secara hampir percuma?

  • Bill api air internet ditanggung syarikat
  • Sewa dan deposit sewa kedai ditanggung syarikat
  • Stock product untuk dijual disediakan oleh syarikat
  • Renovation kedai ditanggung oleh syarikat
  • Barang2 seperti computer, mesin cashier , cctv dan banyak lagi juga ditanggung oleh syarikat

You guys cuma perlu bayar pekerja dan insuran shj yg ditolak secara bulanan dari income kedai. Agak-agak nak tak kedai mcm tu? Kedai tu pula kedai ala franchise, meaning jenama sudah dikenali ramai dan dari syarikat besar. Modal pula cuma sedikit tidak setanding dengan kedai yang bernilai RM1 juta itu. Dan tugasan yg perlu dibuat utk layak mohon kedai percuma ini adalah simple dan “do able”. Jadi berminat ke tak agak-agaknya?

Kalau berminat nk tahu lebih terperinci, message me here ok http://www.mrmrsimran.com/contact-us/, In sha Allah will reply your message in urgent manner. Other than that, I also recorded the briefing session and uploaded it to youtube, let me know if you wish to watch it , I’ll give an invitation since it’s a private video.

Thanks!

 

Related Posts with Thumbnails