Comments

Bersawang!

Ya allah lamanya tk update. Terlalu sibuk sampai tak terdaya lah nk update. Haihh. Ni hosting pon dh kene bayar. Bazir betul beli domain, tapi tk update selalu. What to do, I ada 2 tangan jer. Mmg tk menang tangan nk buat semua benda. Dgn anak2 lagi. Malam2 I sibuk ke sana ke mari urusan tempahan baju. Insyallah soon siap satu lagi baju pengantin, but yg ni bakal pengantin request tanak reveal design baju dia sampai majlis selesai. So bulan 2 nnt baru I leh tunjuk gambar ok :) I guna fashion baru utk baju pengantin ni, yg I rasa tkder lagi kot designer or boutique2 kt malaysia buat. Kalau ada pon, I tak tahu la kot, sbb tk pernah nampak. Huhuhu. Harap2 lawa la pengantin pakai nnt.

Another thing dalam kesibukkan tk menang tangan macam haremmm ni, I ada hati nk enroll for fashion design and pattern making class, sbbnya selalu frust tailor tk boleh buat design yg I nak, and I waste lots of time nk cari tailor2 yg pakar tapi tk kerek. Hahaha. So far tailor pakar I rasa tailor pakistan or bangladesh. Hihihi. Kalau tengok hasil kerja pakistani and bangladeshi ni and compare with local tailor, aduh makk malu dowwh. Diaorg jahit lebih kemas dan teliti. Kerek pon tk kerek and tk overcharge. Ni jahit zip pon lintang pukang nk kerek2 pulak. Tu belum sebut lagi pasal harga tu. Huhuh.

Jadinya I rasa penat, so better lah I enroll for the class. Tapi mana la nk cekau masa ni??

Related Posts with Thumbnails