Comments

Coloured Prayer Robe for Sale!

I feel a little bit serabut these days. Macam ada something bothering me. Hati tak tenang. I hope nothing bad gonna happen. My life as a mother of two, becoming more hectic day by day. But insyallah I can pull through. Ichiro is cooperating really well, but sometimes wayyyyy too “well”.He wants to dukung his adik, feed adik, clean adik, his life is all about his adik. Bangun baby there are 2 things/or rather persons that he would ask for. First is baby and second daddy. Hari-hari nk kene menjawab jawapan yang sama. Daddy is working, baby is sleeping.

Many friends in my fb posted pictures of their elder kids want to share toys with younger ones. Bila tengok, ramai la komen..wahhhh comel.. baiknya abang/kakak nk share toys..bla bla bla yada yada yada. Reality is noooo not cute ok. Ok fine, mmg cute, but thing is the elder child will insists for the baby to play with the toys and when baby didn’t respond haaa time tu la hilang semua kekiutan. Ichiro will start pushing all his trucks on baby’s head and body as if badan adik tu is jalan raya tempat lori nk lalu. And I need to deal with this everyday! Not to mention benda2 lain yang dia buat kat adik dia, termasuk geram2 kt adik dia.

But he’s very cooperative, dah boleh suruh la, suruh ambil kan diaper, if adik cry and I’m in the kitchen, I will not worry anymore, sbb adik dia start engine nk nagis jer, dia dah lari and exaggerating gila2 yang adik cry dekat I. Huhuh. Now I wonder, who’s the mother of the baby? I ker dia? Sbb dia lagi over. Hihi.

Okaylah saja nk update blog di hari minggu ni. I got wedding to attend today. Semalam sakan beli kain for customers. Nantikan projek terbaru Nilam Boutique KL :) Not huge project lah, just few orders from customers to do their baju for kenduri kendara. But very glam, can’t wait to see the end result :)

Oh and insyallah, projek telekung akan dikembangkan lagi. I plan to make telekung for travel as well. Siapa dah beli telekung Nilam sure nk beli lagi :) Ada customer yg dah beli sampai 3 pasang, ada yg dah recommend our telekung to saudara mara, sbb mmg sesungguhnya sangat selesa dan bahagian bukaan muka yg sangat kemas dah terletak. Utk org yg muka size average, tkyah pakai inner, just sarung jer rambut semua intact dalam telekung tkkan terkeluar kt tepi2 pipi or dahi semua. Cubalah telekung Nilam ok, kalau nk beli utk hadiah atau hantaran pon ok.

Yg new batch polyester type telekung ada a few lagi tinggal. Boleh la order ok. Sbb kalau ada warna berkenan and tk beli, dikhuatiri next batch warna tu dah tak ada lagi, sbb kami depend on stock kain yg available di kedai. So happy sunday everyone!

  • Magenta – SOLD OUT
  • Black – 1 piece only
  • Maroon – 1 piece only
  • Dark Blue – 1 piece only
  • Teal Blue – 2 pieces only
  • Burnt Orange – 2 pieces only

Utk yg jersey type semua dah SOLD OUT, cuma tinggal grey ada 3 pieces. Warna grey tu tklah segelap yg dalam colour swatch tu, dia light sket, i buat colour swatch tu dalam gelap, tu yg terjadi dark sangat tu.

 

Related Posts with Thumbnails