Comments

Eid Mubarak 2012

Pagi Aidilfitri nan indah, 2012 (sorry gambar kabur, yg ni jer yg paling ok. gambar lain hancuss)

I know it’s a little late but taking advantage of raya that lasts for a month, me and family would like to wish Eid Mubarak and Maaf Zahir Batin to all friends and readers of this blog. May Allah accept our fasts (i wasn’t fasting this year but insyallah will do soonest possible since I got to qada a month of puasa…matiiii) and shower us with happiness.

So, how’s your raya? Hope all of you had a blast raya celebration. For myself, this year raya is not so fun :( due to I’ m still in confinement and I don’t have raya clothes that can fit me well. Jadinya I beraya dalam bilik jer lah, dgn uniform pantang sepanjang seminggu beraya.

Tapi raya kali ini lebih bermakna, sebab kami telah berjaya (hahaha) menambah ahli keluarga yang baru. Alhamdullilah, dan dapat beraya bersama2 baby baru. Sangat seronok walaupon aktiviti raya kami lebih kepada membersihkan berak dan menyusukan baby. Huhuhu.

Ichiro sebok nk kiss baby kenji masa bergambar. That’s my only niece in pink kurung. Semua my anak buah belah my family is lelaki except Izzati ni, and belah imran pon so far sorang jer cucu perempuan.

Apa-apa pon, please accept our apologies, kot2 ada my entry yg menyakitkan hati atau mengguris perasaan. Insyallah lepas ni I rajin2 kan diri update blog, sbb hari tu baru tersedar bahawasanya hosting saya ni bukan free, jadi haruslah update blog selalu, if not rugi jer bayar utk domain n hosting. I have here raya pictures of my little family. It almost impossible to get everyone ready for the picture, but this set of piccas looks quite ok I guess. Tak banyak gambar, sbb I tkder baju raya. Lagipon nk bersiap2 utk ambil gambar family takes ages to finish, dengan nk menyiapkan anak2 lagi. Tobat..tobat….

Si muffin cheek, double chin. Arghhhhhh.

Utk peminat2 telekung Nilam yg tk berjaya beli masa first batch hari tu. Good news, insyallah dalam minggu depan kami restock yg jersey and lagi 2 minggu utk yg polyester. Kali ni ada macam2 warna lagi. Be alert ok, sila bookmark our website and blog, sbb lepas2 ni, semua update akan dimulakan di blog dan website dulu. Update di Facebook and twitter menyusul selepas blog dan website dah siap update ok.

Related Posts with Thumbnails