Comments

Telekung - Ramadhan Collection 2012

Update : All telekungs are currently sold out. We are in the midst of restocking the telekung. Kindly follow Nilam Facebook http://www.facebook.com/nilamboutique and Twitter account http://www.twitter.com/nilamboutique for latest update.

Sorryyyyy, lama gila tk post apa2. Nope..belum bersalin lagi. It just that otak serabut sket, kerja banyak dan problem dgn kerja pon banyak. Tapi tkperlah nnt lepas dh settle semua I share lah apa problem2 berkenaan kerja yg boleh di share dan pengajaran yg dipelajari. Huhuhu.

Oh btw, alhamdullilah batch pertama telekung ramadhan Nilam Boutique KL telah selamat di upload gambar2 nya, dan alhamdullilah respond sangat memberangsangkan. Sorry sbb lambat sangat upload kt blog ni, jadinya ada few pieces jer lagi yg available. Tapi insyallah kami restock soon ok.

Dark Blue – SOLD , Olive Green – Available

Mustard – SOLD , Brown – Available

Pink – Available , Blue – SOLD

Jadinya yg dah SOLD for jersey type are mustard, baby blue and dark blue. Baby pink jersey telekung reserved for someone (dah release semua so boleh beli). So, tinggal warna Olive Green and Biege/Brown. Yg pink tu kalau customer tk jadi beli, kami release semula ok. Tali pengikat utk telekung ni, adalah jenis tali jersey biasa dan bukan getah.

Biru Nila – Available , Soft Grey – Available

Utk yg polyester type yg dah SOLD is dusty pink, yg biru nila and soft grey still available. Sgt sweet ok kaler biru nila and grey tu. Polyester ni best sbb kain licin dan jatuh serta sejuk. Design kt kepala ada banyak renda sket compare to jersey type and tali dia jenis getah.

White Cotton – 2 pieces Available + 1 piece top only Available, Dusty Pink polyester – SOLD

Utk yg cotton type, 2 set dah RESERVED, if tk jadi beli kami release semula ok (dah release so saper cepat dia dapat ok). Tapi kami ada satu set yg ada top shj, takder kain, kalau berminat boleh let me know. Harga utk top sahaja for cotton is RM160. Cotton tu mahal sket sbb jenis kain adalah high grade cotton, with embossing and renda cantik I beli dari bandung. So, if berminat nk beli contact me here http://www.mrmrsimran.com/contact-us/

So, selamat menyambut Ramadhan yang mulia. Doakan saya dapat menyelesaikan semua kerja terngendala dgn segera, supaya dapat menikmati Ramadhan dgn aman damai, dan suami pon dapat berterawih dgn tenang. Tkder la nk kene terkejar2 ke sana kemari selesaikan urusan dunia. Kami nk berehat. Lagipon dah nk bersalin, so I better slow down.

Ampun dan maaf dipinta, semoga Ramadhan kali ni dimanfaatkan sebaik mungkin, lebih baik dari yg sebelumnya. Insyallah.

 

Related Posts with Thumbnails