Comments

Stormreaders Books

This is just a quick update. I believe I’ve mentioned earlier that I’m now a member of Stormreaders and recently upgraded my membership to become a distributor. Will share with you guys benefits you could get if enrolled as member or distributor. For now, just wanna show you guys some of the books that I ordered recently. If ada yg berminat dengan buku yg dalam gambar ni let me know, you can buy it from me. It is for sale, if it’s not for sale pon I can always repurchase. Sbb ada buku mmg I beli utk I baca especially buku-buku sejarah tentang islam, yakjuj makjuj and dajjal. I dunno lah I mmg suka baca buku-buku misteri alam macam ni, mmg sejak kecil I suka buku-buku misteri kejadian alam semesta dan kewujudan benda aneh di dunia.

Then buku amalam ibu mengandung tu I just buy for my own use for my future pregnancy, insyallah. Dulu masa pregnant pertama takder buku sangat, just baca2 dari internet. Tapi it a bit thin la, I haven’t unwrap it yet so have no idea how good the content. Tapi kalau nipis tapi cukup dgn tips2 dan doa2 yg penting dah cukup for me kot. Sbb sometimes tebal2 pon bukan amal semua huhu, and also kalau jenis pregnant yg tk larat n nausea sepanjang 9 bulan tu, better la yg tipis dari berat and tebal.

One of the book I dah baca sampai habis dalam masa hmm few hours jugak. Sbb very interesting so I can’t afford to delay my reading, tkleh tahan mesti nk baca habis cepat. It’s the book by the title “Membongkar Misteri Dajjal” Very interesting, simple to understand, logic dan berdasarkan fakta dan hadis. I love it sbb kesimpulan yang dibuat adalah yg terbaik setakat ini yg pernah saya baca, sbb selama yg saya baca bahan2 di internet ni berputar2 dan at the end penulisnya sendiri tidak berani nk buat apa2 kesimpulan.

According to this book, Dajjal adalah seorang lelaki yg rupa dan bentuk badan adalah sama seperti kita. Dia juga adalah manusia. Tetapi bentuk asalnya adalah seperti raksasa dan bermata satu, tapi oleh kerana Dajjal berdarah campuran Jin dan Manusia dia mempunyai kebolehan menukar2 paras rupanya utk merapati manusia seperti kita dan menyebarkan fitnahnya. So jangan kita sangka raksasa bermata satu tak keluar lagi maknanya lama lagi dajjal nk keluar dan mana mungkin ada raksasa mcm tu tiba2 keluar kt klcc kan? Dajjal tu pintar makhluknya dijadikan oleh Allah s.w.t sebagai satu mahkluk yg panjang usianya dan tersangat tinggi akalnya = genius. Mestilah dia akan menyamar utk mengaburi mata kita semua.

Nnt I’ll do a simple review with a few snapshot of the content, ada 208 pages ni. Then buku Yakjuj and Makjuj and also Alexander adalah Zulkarnain , isinya adalah tersangat padat dgn fakta sejarah dan rumit perjalanan ceritanya. So, nk kene baca dgn aman tenteram.

To those yg berminat nk beli buku-buku boleh pergi ke e-store I di http://www.stormreaders.net/mrmrsimran boleh beli terus dari sana, register as user or boleh juga email kan buku yg nk beli and beli through me kalau malas nk register bagai.

Utk yg kalau suka membaca dan suka nk beli buku atau majalah selalu dan nk discount, boleh join as member stormreaders dan sapa yg nk buat business buku (actually product stormreaders bukan buku jer, cd, perfume pon ada) boleh jadi distributor. Tapi jadi member and jadi distributor ada kene bayar fee sikit yer. Kalau berminat boleh CONTACT I ok. I would be happy to assist you.

Related Posts with Thumbnails