Comments

Mickey & Minnie Mouse Birthday Party

Ok bawak bertenang..bawak bertenang. Hari ni I tk berapa nk emosi dengan Gemilang sbb nampaknya flow cerita dah start mengikut kehendak saya. Ahaks! Terasa kurang umphh la plak kan? Sbb nyer tembelang itu Ruhana sengal sudah pecahhhh. Yeah yeah. Tapi dah buat taik sampai Cikgu Talib tu sakit jantung dibuatnya, dia boleh blah tinggalkan institut tu. Wooho banyak ko punye cantik?

Umar pon dah sedar silap dia, Lah pon dah jumpa adik dia yg ketiga, wpun tk berapa best la jumpa dalam penjara. Tapi tulah mcm dh nk habis dah Gemilang ini. Huhu. Rupa-rupanya selama ni yg buat Gemilang ni best adalah Ruhana sengal tu, muahahaha dan bukan Shahz Jaszle. Sbbnyer bila tembelang Ruhana dh pecah and dia pon dah cabut lari, mcm tkder kick lagi dah citer tu. Tk thrill.

Hihi inilah melayu mengada namanya kan? Ada benci, takder mahu? :P Sila lempang. Bukan lempang I, tapi lempang Ruhana sbg wakil.

Wpun Ulasan Drama Gemilang saya ni entah apa-apa, dah la tk detail emosi jer lebey. Tapi terima kasih la kepada yg ternanti2 and request ulasan sengal saya ni. Haha. Terasa lawak la plak.

Tengok Ichiro bukan main pandai amik gambar. Dia sorang yg beria tengok camera n senyum :) Ni gambar dengan twitter/blogger mommies ni . Sbb semua dalam gambar ni ada blog and twitter :)

Oh btw, sebelum jadi basi, sbb event ni dah lamaaa la jugak tapi disebabkan tunggu gambar dari kamera kawan, jadinya baru sekarang lah update. I kalau kt party ni malas nk snap gambar sgt, lebih suka tumpang kamera blogger lain. Sbbnyer dah dressing habis melecun, dgn heels semua nk kene kejar Ichiro lagi, jadinya tk dapat lah nk jadi photog sangat. Tumpang kamera org lain lagi senang :)

Senyum sampai mata sepet. Hahaha muahsssss laling Ichiro. Bila senyum macam tu rupa jadi sebijik macam daddy.

Ni gambar dari birthday party Syafiq & Sofia , anak-anak Siti Fatimah, bertemakan Mickey & Minnie Mouse held at The Club @ Bandar Utama. Pool kt situ heaven. Ichiro berapa kali lari pergi pool, last2 kami surrender terpaksa balik awal sbb kesian dia dok lari ke pool tu. Insyallah this week nk pergi bawak dia ke sana main air :)

Personalise chocolate wrapper. Cantikkan? Not sure from where Siti ordered this, tapi Lonia pon ada juga buat personalise wrapper like this. Kalau berminat can order from me ok :) I can design the wrapper and supply chocolate tu sekali.

Not to forget cupcakes too! Yummeh. Lonia tkder cupcakes tapi kami ada apam polkadot! Hihi. Cupcakes ada actually tapi tu la my mom sorang jer boleh bake cake and cookies. Since she dekat kampung, nk order cakes tu mcm susah sket, cookies ok lagi. But maybe u guys can try change the norm, can try polkadot apam with toppers mcm dalam gambar ni. Something different ;)

Thanks yer Siti invite i to the party. I ni sejak Ichiro dah besar ni rajin juga pergi party, sbb Ichiro dah pandai nk main dgn kawan2. Seronok tengok budak2 main sama-sama :) Oklah enjoy the photos. Semua gambar diambil oleh Anita’s husband.

Related Posts with Thumbnails