Comments

Activities with Darwis Ichiro

10102009687 a

For those who wants to give this DIY baby art a try. Here how the box looks like. Price RM69.90.

11102009004 copy

Dah jadi! Easy peasy!

Salam..hari ni hari sabtu 10/9/09 adalah hari membuat imprint kaki anakku Darwis Ichiro Azmi :D

Isteriku ni dari dulu sblm mengandung lagi dok pikir nk wat acuan kaki / tangan baby..aku xde lah bangkang atau kasi kata setuju pasal nk buat acuan ni..kalo korg pegi mall, mesti korang pernah tgk macam mane rupa acuan tu kan..kene seluk kaki tangan anak korg masuk dlm bekas acuan cecair, patu dgn asap yg berkepul2 kat tepi bekas tu, mmg sebijik nmpk cam asid :p

11102009005 copy

Err kaki Ichiro adalah normal. Imprint tu berbentuk sedemikian sbb he was like geram-geram and cengkam his toes into the clay.

Tapi acuan yg kitorg pakai ni mmg lain dari yg dkt mall tu..lebih selamat :D pandai isteriku beli barang hehe..thanks to the Baby Jaya store in damansara uptown, we (aku dok dlm keta je sambil menunggu wifey abis shopping, parking kosong xde da) bought a rubber seat (bumbo) and Baby Art magic box.Company Mrs Imran give her RM150 for baby gift and we have already bought a sterilizer/warmer set to claim the money but since we had misplaced the sterilizer/warmer set receipt, decided to buy the Bumbo seat and claim for it hehe..

Quite interesting la jugak kan this acuan..senang nk buat, and x yah celup masuk any cecair menakutkan :D but the thing is, kene tunggu 5 hari baru this acuan mcm clay boleh keras..bagi sesape yg kurang sabar tu, silalah pegi ke mall utk buat ek..[neway, tgk hari ni dah keras ok, yay! <---mrs imran menyampuk]

bumboe seat

Comelnyer gugu bear niiii. Thanks to Auntie Mcd for the outift :D

The Bumbo seat tu fit my baby hero snugly..so cute when he’s sitting on it..but Ichiro tu x leh dok dlm bumbo lelame sbb tulang blom cukup kuat..ye la baru 3 months + jer..right, that’s all for now

10102009693 a

Ichiro love the seat so much! Tk rugi beli…hehe.

10102009695 a

Muahssss!

p/s: mrs imran malas nk update, telah memaksa suami mengupdate blog. ehe.

Related Posts with Thumbnails